Heroes to us

Kalmah – The Black Waltz

Hej och hå. Idag har det varit en fullspäckad dag som började lite stressigt (som vanligt då haha). Jag bestämde mig i alla fall ganska snabbt imorse att jag inte ville stressa som en galning så det ledde till att jag tog en senare buss till skolan.

Väl i skolan hade jag en liten lustig ordväxling med en kvinna nere på toaletterna (haha) och efter det köpte jag en te och satte mig för mig själv för att plugga lite. Det gick sådär men jag gjorde i alla fall ett tappert försök.

Efter någon timme så smög jag mig in på lektionen som de andra redan hade varit på ett tag men jag blev inte ett dugg klokare. Kunde lika gärna ha stannat utanför faktiskt. Som tur var så var lektionen inte så lång så mina gruppisar och jag kunde äntligen sätta oss i vårt bokade grupprum och jobba på vår marknadsplan. Muppigt nog så blev det ändå inte mycket gjort för alla gick åt olika håll efter ett tag. Elin och jag satt i alla fall kvar till fyra men den större delen av den tiden gick åt till att mest tjöta haha.

Vid tio över fyra möttes Isac och jag upp vid resecentrum i Trollis för att sedan ta stadsbussen ihop till Näl. Väl där mötte vi upp mamma och pappa och tillsammans gick vi alla fyra till moffe och hälsade på. På fredag har han varit på sjukhus i hela fyra veckor och det känns inte alls bra. Min älskade, fina moffe. Världens bästa moffe <3

Nu har jag i alla fall varit hemma i typ tre timmar och ja, vad ska jag säga? Jag hann äta lite kvällis med mitt hjärta innan kroppen totalstrejkade och gav upp. Ungefär samtidigt som Isac drog iväg till gymmet så började mitt huvud bulta och för typ en kvart sedan kunde jag inte stå emot längre så det fick bli 1,5 Treo. Jag vet att det inte är bra med så mycket Treo som jag tar nuförtiden, men helt ärligt – vad ska jag göra? Jag överlever inte annars typ. Huvudvärken och all värk i axlar/nacke/skuldror har ännu inte gått över men jag ber till högre makter att de snart ska det. Jag behöver plugga och sen ska jag bannemig sova.

Varför jag bloggar när jag mår röv är för mig (och säkert även för många andra) en gåta – men en sak vet jag och det är att jag mår bra av att skriva av mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *