Got the life

FM Radio – Country Grown

Ny dag och nya tag! Ikväll är jag är snäll fru och kokar ris åt mitt hjärta. Inte varje dag det kan jag lova 😉

Hur har veckan varit hittills? Jo igår var det grupparbete i skolan samt en massa annat pill. Fick bland annat träffat en syo på högskolan och lättat på mitt hjärta. Det var dock “fel” syo så idag fick jag bokat en tid med “rätt” syo (kom precis på att jag berättade lite smått om det igår haha.. jaja..). Hoppas på att det kan hjälpa mig en aning 🙂

Idag var det också grupparbete i skolan och även ett sjukt obehagligt seminarium i smågrupper med läraren. Eller egentligen var det kanske inte så farligt när jag väl var på plats i rummet men det var sjukt äckligt alla dagar, timmar och minuter fram till dess. Jag trodde jag skulle spy. Helt ärligt alltså. Och för en stund inne på seminariet så trodde jag att jag skulle börja storlipa. Jag lovar, jag var sååå nära. Uuuusch! Vet inte vart min sjuka rädsla för sådana situationer har kommit ifrån men jag hoppas inte att den är här för att stanna.

Nåväl. Imorgon är det återigen grupparbete och sen efter skolan blir det att hälsa på moffe med mamma, pappa och Isac. Måste få till tid att plugga inför tentan också. Tyvärr har den blivit gött lidande.. Vänta, sa jag den? Jag menar ju såklart dom. Jag har ju två tentor framöver. En på fredag och en på tisdag. Haha. Uh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *