Things goin’ on

Björn Rosenström – Värdelös

Jag känner att det har blivit lite väl negativa inlägg här det senaste, men det är ju ändå så med livet att det går i perioder. Jag har dock haft huuuur många fina stunder som helst i dagarna och veckorna men det har liksom inte hamnat på bloggen. Mycket av det fina har jag istället delat med mig av på Instagram 🙂

Det är faktiskt både synd och kul att Instagram finns – synd för att jag inte får med allt i bloggen och kul för att jag kan mikroblogga; det blir liksom bra mycket lättare att dela med mig av något snabbt och enkelt.

Hur som helst så ska jag försöka dela med mig av många av mina känslor och tankar någon annan gång här framöver, men just nu får det bli lite kryptiskt och bara allmänt dystert.

Idag fick jag bokat om två sjukhusbesök, bokat in ett studievägledarmöte med en person och gått på ett studievägledarmöte med en annan. Spännande och jobbigt samtidigt. Fick också reda på en grej (re.dep.) idag som fick mig att tänka till lite extra. Hmm..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *