Let it fall

Igår kollade jag inte bara klart på hela serien av Hart of Dixie utan Isac och jag såg även det sista avsnittet av säsong fyra av Vikings! Inte illa! Nu längtar jag efter säsong fem, men enligt en sida så lär det dröja ett tag. Buhu. Det dröjer ju även ett tag till GoT säsong sju kommer så nu vet jag inte vad jag ska ta tag i. Är sugen på The O.C., Gåsmamman och The Widows. Isac kan tänka sig de två sistnämnda men han har även några andra kandidater på lager. The O.C. får jag nog acceptera att titta på själv 😉

Förutom lite tv-serietittande (låter som att det var hur mycket som helst men det var ett avsnitt av Hart of Dixie till frukosten och tre avsnitt av Vikings på kvällen till middagen) så tog jag det mest lugnt. Kroppen behövde vila efter veckan och efter besöket på vårdcentralen. Hann dock åka ut till Skäret för att dammsuga och slänga lite blommor.

Idag ska jag städa, plugga och vila. Isac åkte nyss mot Falköping (tror jag?) för att spela lite paintball med några gamla paintball-polare så jag har i alla fall halva dagen för mig själv! Mys 🙂 Senare ikväll blir det dock lite fart för då blir det utekäk!

Nåväl, nu ska jag ta mig en kopp te till och sen ska jag kicka igång dagen ordentligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *