Long live the heart

Godmorgon fredag! Har precis kollat klart på det absolut sista avsnittet av Hart of Dixie till lite frukost och nu ska jag göra mig i ordning för att strax pinna ner till vårdcentralen! Fick mig lite sovmorgon idag, och Isac med, så det känns riktigt bra! Och dessutom slutar Isac tidigt idag så det betyder en lååång myyysfredag! Kan det bli bättre!? 😀

Jag börjar förresten bli riktigt sugen på att boka tid hos frissan för att klippa av några centimeter! Vet inte om jag vågar mig på någon färgförändring/slingor än men att toppa mig lite hade inte varit dumt! Håret är verkligen i tusen olika längder nu och jag börjar bli lite smått galen (visserligen har det varit det ett tag men det börjar verkligen bli tjockt “där uppe” nu så topparna är väldigt tydligt tunna liksom). Nåväl – har jag väntat i 1,5 år kan jag fundera och vänta lite till haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *