När man inte kan hantera sin ångest..

3 Doors Down – Citizen/Soldiers

Inaktiverade mitt Facebook-konto typ den 10:e januari och startade upp det igen för typ en vecka sedan. Det var dock inte det smartaste tydligen för jag var, och är, uppenbarligen inte redo för det. Jag gjorde mitt första officiella inlägg ganska nyss och strax därpå så flög ångesten upp i taket och konsekvensen av det blev en ny inaktivering. Nja, jag är nog definitivt inte redo för Facebook än på ett tag.

Har i övrigt haft en underbar helg med nära och kära (hälsa på moffe, filmmys på Skäret med Isac och Stoffe, namngivelse i Restenäs för Otto – där Isac och jag officiellt blev faddrar, 1- och 25-årskalas på Lyckorna för Cassandra och Jonna, fix hemma idag) men nuu är jag dock helt slut. Förutom helgens alla händelser så har det även varit 100% fokus på skolan i veckan med både inlämningsuppgifter och möte med ett företag (som grund för en annan inlämningsuppgift) samt att jag har haft tankarna på många andra håll. Jag tänker mycket på päronen. Och på moffe som har legat på sjukhus (både Näl och Ua) sedan fredagen FÖRRA veckan. Har varit och hälsat på honom några gånger och även försökt hålla kontakt med min moster (och förmedla allt till mamma och pappa) samt ringa morfar mellan varven för att höra hur han har det. Och försökt få ihop vardagslivet. Och privatlivet. Jag och Isac kommer alltid sist. I alla fall näst sist. Allra sist kommer jag. Jisses. Stress.

Alltsammans gör mig förvirrad för det blir så många intryck av tusen olika slag – både bra och dåliga. Jag är både lycklig och olycklig, nöjd och missnöjd. Förvirrad.

Magkatarr igen – hej och välkommen! Eller inte.

Förresten så är jag väldigt imponerad över Instagrams nya funktion där man kan ladda upp flera bilder “i en” – typ som ett litet album! Det är ju hur nice som helst för en person som jag som tar så sjukt mycket bilder och som ofta vill ladda upp varenda en! Ofta “måste” jag välja ut typ en eller två (så att det inte blir värsta bildbomben för mina stackars följare) av alla fina bilder och det är ju väldigt jobbigt haha! Nu är dock problemet löst – nöjd Alexandra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *