Gårdagens lilla fadäs! Hahaha!

Här kommer min lilla sjuka berättelse om vad som hände igår (skrivet direkt igår när det hände):

Hahahah alltså det sjukaste hände nyss ikväll – när jag var på Willys för att handla blommor och choklad till mamma så stressade jag runt som en dåre (Isac och jag var redan sena som vanligt och stressen var uppe i tusen). Rosorna som jag tänkte köpa var slut och även lindorkulorna så jag fick ringa Isac och be han kolla på Hemmakväll (och han själv var redan ute på vift för när han gick hem från bussen precis innan så hade han – märkte han senare – tappat alla hjärtans dag-kortet han hade köpt till mig så han var ute och letade efter det haha).

När jag väl hade hittat och köpt ett par blommor (och dessutom stött på en tjej som gjorde mitt sinnestillstånd lite rubbat haha) så åkte jag upp till parkeringsdäcket för att möta upp Isac och vad händer då? Jag hittar inte bilen. Puts väck. Vad i hela friden tänker jag och börjar förvirrat kolla mig runt. En liten bit ifrån mig står en kvinna precis lika förvirrad och letande som jag. Hon tittar på mig och frågar mig om min bil OCKSÅ är BORTA. “NÅGON HAR SNOTT VÅRA BILAR!!” jäktar hon ur sig och det känns som en blixt slår ner i min mage. FAN. FAAAN. Helvete. Vad gör jag nu!? Jag försöker febrilt ringa Isac medan kvinnan hetsar och börjar ringa polisen. Isac svarar inte och jag ser mardrömsscenariot framför mig att han har blivit knivhuggen eller något. Men på det tredje samtalet svarar han. Puh!

“Vart fan är du??” frågar vi varandra samtidigt.
“Jag sitter i bilen” säger han.
“Vilken jävla bil!?” hetsar jag. “Den är ju borta!?”
“Nej jag sitter ju för fan i den” svarar han skrattandes.
“Ja men vart?!!” skriker jag tillbaka.
“DÄR VI PARKERADE” svarar han tydligt och skrattar igen.
“Men va, jag står ju här vid hissen och tittar och ser ingen bil!?” undrar jag helt kaotiskt.

Ahaaaaa.. Då gick det upp för mig. Jag hade visst åkt upp till däck två istället för däck ett. ??? Jag sprang bort till kvinnan och kläckte nyheten och hon insåg tillslut att hon gjort samma misstag så hon lade snabbt på med polisen och så åkte vi chockade, förvånade men överlyckliga ner till däck ett tillsammans. Jävligt lyckliga över att bilarna inte var stulna.. ? Snipp snapp snut så var den galna sagan slut! ??? Hahaha alltså seriöst, jag skämtar inte, det var mardrömsscenariot deluxe typ. Allt var så verkligt och självklart och det var så jäkla sjukt att vi BÅDA hade åkt upp till fel däck samtidigt (men vid olika tillfällen) och möttes där uppe helt förvirrade ???

PS. Jag hade för övrigt inte tryckt på däck två själv utan när jag tog hissen från Willy’s så åkte jag med en kvinna och hennes barn och det var barnet som tryckte på knappen, och jag tänkte liksom inte mer på det.. hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *