Built to last

Angelique Kidjo – We Are One (dör för denna låten just nu <3)

Godmorgon! Hur har ni det? Jag har det alldeles toppen (förutom att jag är stressad som en get och alldeles nys tog en Treo mot min dumma huvudvärk)! Jag älskar att det är sol och blå himmel ut! Drööömväder! 🙂

Har precis käkat frukost till ett avsnitt av Hart of Dixie! Och igår natt kollade jag på tre avsnitt också.. Jag kan inte sluta. Tror att det var i våras som jag började kolla på serien och sen blev det en paus i några månader (för andra serier) men nu har jag fått upp intresset igen! Är på sista säsongen och det är bara sex avsnitt kvar nu. Och det är sååå mysigt. Wiie!

DOCK måste jag studera som en riktig nörd idag så det är dags att lägga ner datorn och allt vad Hart of Dixie heter och istället ta tag i juridiken! På lördag smäller det ju som sagt och det gäller att vara fett förberedd denna gången 🙂 Är nervös som en galning men det är väl bara att försöka tänka bort allt och bara kötta på antar jag.

Igår var det ju alla hjärtans dag, men det var också min älskade mammas födelsedag! Hennes 50:onde födelsedag till och med så det firades stort! <3 Älsklingen och jag åkte ut till Skäret vid halv sju och när vi väl kom dit så hann vi inte mer än att duka innan grannarna helt oväntat kom och knackade på dörren haha! Så det blev full rulle med att lägga bordskivor i bordet, duka till fler och kasta fram massa gotta! Sen firades det och skojades fram till sena kvällen (och däremellan kom även Stoffe och hans goa Petronella)! Vid strax efter tio åkte Isac och jag hem till stan igen men festen på Skäret fortsatte (antagligen till sena natten haha)! 😉

Själva alla hjärtans dag blev lite åsidosatt såklart eftersom mammas födelsedag går först! Så blir det ju såklart varje år men igår var ju extra speciellt! <3 För älsklingen och mig är det alla hjärtans dag varje dag (klyschigt va?) så det är inte dödsviktigt för oss att fira alla hjärtans dag! MEN med det sagt så är det ju alltid lite mysigt att få lite choklad och blommor ändå 😉 Både Isac och svärmor hade köpt blommor och choklad dagen till ära så det var riktigt mysigt och överraskande. Isac och jag hade bestämt att inte köpa något i år så jag gjorde inte det (mer än ett kort) men han slog på stort med rosor, choklad, mjukissockar och två supersöta t-shirtar! <3 Han är för söt! Och jag fick dåligt samvete haha.. Men han ska “få igen” på ett eller annat vis 😉

Ska berätta om en lite sjuk grej som hände igår men får skriva om det lite senare haha! Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *