Trollis hela dagen!

Nyligen hemkommen efter en riktigt lång dag som började med tidigt uppstigande och skola och som slutade med flera timmar på Näl med mamma, pappa och morfar (utan hemgång däremellan)! Moffe hade svimmat under dagen och i och med det så ramlade han och slog sig rejält. Som tur var så konstaterade läkaren efter många timmar att det inte var så allvarligt (rent specifikt) och att moffe kunde få åka hem ikväll så vi körde hem han runt kvart över åtta.

Moffe hade i alla fall fått två rejäla jack i huvudet eftersom han hade ramlat rätt på en betongkant i badrummet och eftersom han tar en del mediciner så ville blodflödet inte stoppa. Det var ingen grann syn alls. Åh, min älskade morfar <3

Nu sitter jag med en kopp te bredvid mig och försöker samla ork till att ta tag i lite juridik innan det är dags att sova (men helt ärligt så kanske det är lika bra att bara ta nya tag imorgon). Är helt sönderstressad på grund av skolan kan jag säga.. Usch! Längtar tills sommaren 🙁

Tack till Sarah och hennes pojkvän förresten som var så snälla och körde mig till Näl idag så att jag slapp ta bussen! <3

One thought on “Trollis hela dagen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *