Watching the storm

Quietdrive – Kissing your lips

Jag sov så otroligt dåligt inatt må ni tro, men eftersom jag la mig tidigt så fick jag ändå sova ut någorlunda. Så det får jag ju tacka för. Tack, tack.

Dagen började med en helt okej föreläsning i skolan om skatter och sen tog jag bussen till Uddevalla för att gå på mitt bokade VC-besök – som jag kom i tid till för en gångs skull haha. Jag fick dock inte plats bland väntestolarna så fick snällt stå och vänta bredvid (buhu). Såg en person som jag kände att jag borde sagt hej till men jag fattade vem det var lite väl sent så det blev inte så – och sen kom det liksom inget mer tillfälle. Hoppas jag inte blev uppfattad som alltför dryg, jag gillar inte att bli missuppfattad..


Efter besöket på Dagsons så trallade jag till Willy’s för att köpa bananer och sen styrde jag kosen hemåt. Väl hemma blev det typ två timmar för mig själv och sen drog jag ner till stan igen för att möta upp mitt hjärta. Vi hade ett litet ärende att göra. När vi gick hem igen så såg vi min morbror genom ett skyltfönster så vi gick in och pratade med han. Han i sin tur var där för att vara stöd för mormor som skulle fixa sina glasögon så efter en liten stund fick vi krama på och prata lite med henne med. Myyyys!


Och kvällen har spenderats genom att plugga och prata med mamma i telefon i 1,5h! Hej och hå!

Imorgon har jag en hel del att stå i (som vanligt). Jag ska planera, plugga, vara i skolan, BUS:a mig och planera lite till. Och bli sminkad på the Body Shop med mamma! Jag fick en presentkupong på tBS när jag fyllde år så imorgon är det dags att använda den! Spännande! 🙂 Dock så har jag faktiskt redan fått en liten genomgång i torsdags då mamma och jag var på Torp eftersom hon i butiken kände för att “greja lite”. Superkul!

Igår var vi förresten på Lyckorna och hälsade på Jonna, Patrik och barnen! Det blev en tretimmarsdejt med fika, lek och mys! Längtar redan till nästa gång <3


Efter besöket på Lyckorna så gjorde vi smaskig tacos!

Nu ska jag ta och plugga lite till och sen får det bli sängen! Innan det ska jag dock portionera ut min potatis som hjärtat mitt kokade till mig förut – jag har väl sagt att han är bäst!? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *