Beside you..

Tal Bachman – She’s so High

Skojig dag i skolan med föreläsning
om omsättningstillgångar, grupparbete och allmänt tjöt! Lina är tillbaka i skolan nu efter en familjeresa så nu är hela gruppen samlad! 🙂

Vid kvart över fyra tog Elin och jag bussen hem till Uddevalla och som så många gånger förut så konstaterade vi att det är vi mot världen haha ;)<3

Det är ungefär det jag har att säga om denna dag. När jag kom hem var Isac hemma och hade förberett lite mys och mellis med tända ljus och färskpressad apelsinjuice! Mumma! Nu är han iväg och tränar och jag har spenderat någon timma med att kolla på trailers och skriva ner filmer som jag/vi vill se. Jag vet att jag har sagt det förut men seriööööst – jag är SÅ taggad på filmåret 2017!

Nu ska jag läsa lite juridik, externredovisning och marknadsföring och sen får det bli att nanna! Kaaanske att Isac och jag hinner se ett avsnitt av The Tudors dessförinnan också. Vi får väl se 😉

2 thoughts on “Beside you..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *