Do you wanna rock?

Danko Jones – Had Enough (kan inte sluta lyssna på denna just nu)

Efter en dag fylld av ett evigt rännande bland affärer så orkar min kropp inte med någonting mer. Klockan är nio men den kunde lika gärna varit två på natten för jag är så trött så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Isac och jag har i alla fall varit och storshoppat
idag och med oss hem fick vi lite smått och gott. Förutom en ljusslinga, två underlägg, ett par foppatofflor till mig och lite blockljus så var det i princip bara kläder till Isac. Han har inte unnat sig något på väldigt länge så idag fick bli dagen med stort D hehe (när man är studenter är inte alltid kläder största prio så att säga)! Själv köpte jag inget mer än saker till hemmet och de där foppatofflorna. Tofflorna var verkligen ursöta – vita med rosa blommor på – och de har jag tänkt att ha på Skäret eftersom att det aldrig finns några över där till mig 😉 Plus att dessa är i storlek 37 så de är mer i min storlek (vet dock inte om jag egentligen skulle ha haft storlek 36 men 37 kommer åtminstone passa bättre än de som redan finns på Skäret hehe).

Vi var också på Sängjätten idag och provade sängar
men det ledde dock inte till något köp. Vi vill kolla runt lite till innan vi bestämmer oss – det är ju trots allt inte ett så litet beslut (varken ekonomiskt eller komfortmässigt).

Nu ska jag unna mig lite O’boy och Treo innan det är dags att nanna (studentlivet tar kål på mig)! Imorgon börjar skolan igen och jag är inte alls redo. Usch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *