Helg igen!

Då var det dags för helg igen! Igår spenderades dagen med en tur till Blomsterlandet och Torp och sedan vidare till Stephi, Alija och deras nybakade lilla Melissa! Det var sååå mysigt att gosa med dem kan jag säga! Först tog Stephi och jag en promenad med Melissa i barnvagnen och sen satt vi i soffan och myste i flera timmar. Jag kom faktiskt inte hem förrän klockan halv åtta typ haha! <3

Väl hemma så blev det god middag
med hjärtat till en massa avsnitt av the Tudors (och älsklingen hade såklart varit så bäst och lagat mat så att allt var dukat och klart när jag kom hem)! Vi kollade dessutom på det sista avsnittet av Gossip Girl så nu vet vi vem GG är/var och nu när jag vet det så måste jag faktiskt ta och kolla igenom hela serien igen haha. Man har ju liksom fått ett helt nytt perspektiv att ta till sig nu när man tittar.. 😉 Wiie! Men först ska Isac och jag kolla klart the Tudors och Vikings, och jag ska kolla klart Hart of Dixie. Och så vill jag klämma in någon “ny” serie innan det blir att kolla om gamla (är just nu väldigt sugen på att kolla på Black Widows eller Downtown Abbey). Det blir lite jobbigt att följa tusen serier samtidigt 😉

Idag sov vi ut lääänge och sen tog vi
en superlångsam och härlig frulle så dagen har knappt börjat ens nu hahah. Isac är i och för sig iväg och tränar men jag har inte gjort många knop idag.

Nu ringde hjärtat och sa att han och två pizzor är på G! Mums! Ha en fin lördag! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *