Skull session

Savatage – Edge of Thorns

The whip is gonna get you, drop you to your knees.

Tröttare än tröttast ska jag nu ta och stänga ner verksamheten för idag. Dagen idag har varit ganska produktiv med en del planering och strukturering inför veckan som komma skall. Imorgon är en ny dag, sägs det.

Isac och jag har
förresten plöjt igenom säsong ett och två av The Tudors nu så nu är vi exakt halvvägs genom serien! Spännande!

Morgondagen kommer bjuda på skola, grupparbete, fix hemma och förhoppningsvis kanske en promenad. Jag hoppas på det i alla fall! Isac har kommit igång med träningen nu igen och jag har inte tänkt att vara sämre. Min förkylning börjar äntligen ge sig efter typ fyra veckor så nu ska jag minsann också komma igång med träningen! Och såklart börja med mina älskade promenader igen. Det är dags att ta tag i livet igen, så att säga 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *