Good news!

Har haft en så fin dag och min förkylning är i princip borta nu! Hoppas jag kan få bli helt frisk nu för jag orkar inte vara sjuk mer.

Igår sov vi över hos Staffan och svärmor
i Grind och kvällen spenderades genom att äta god middag, dricka te, mysa, skratta, dricka vin och spela spel och kort! Idag sov vi ut till halv tio, åt en gofrulle till en underbar utsikt, tog en promenad runt området/skogen och sen åkte gubben och jag hemåt. Först tog vi oss dock ett stopp vid Sundsandvik för att kolla på tomterna där. Vi har ju gjort det en gång förut men då var det inte så fint väder, och det var det ju verkligen idag, så vi tänkte att vi kikar en gång till. Det kan faktiskt vara bra att kika några gånger för varje gång så får man nya idéer och insikter! 🙂

Nu är hjärtat iväg och tränar och jag försöker ta tag i studierna lite granna. När han är hemma igen så blir det middag och sen ska vi på bio bara vi två! Myyys! <3

Igår hade jag förresten möte med syon på skolan och det var verkligen ett givande samtal! Blev bra mycket lugnare nu! Får berätta mer om det i nästkommande inlägg. Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *