Change the attitude

Varför har jag tusen miljoner tankar och bollar i luften samtidigt? Jag kan verkligen inte fokusera på det jag ska. Som mamma säger – “titta och kör på vägen istället för att köra ner i alla diken och träd vid sidan om” haha.

Det är nog “bara” det att alla mina principer, funderingar och planeringar kolliderar just nu och helt ärligt så ser jag inte riktigt någon utväg för tillfället. Det är bara en stor suddig kollision. Mitt liv är allt annat än stabilt just nu och som den kontrollmänniska som jag är så avskyr jag det. Jag kan inte tänka när det är såhär. Och då går ännu mer åt pipsvängen. Baah.

Egentligen vill jag bara en sak, och just nu känns den inte ens rimlig..

Jag hittade förresten ett par helt nya byxor i min garderob idag! Win ju haha! Lappen och allt var på så de är verkligen helt oanvända. Det ska bli kul att ta på sig dem någon dag när de känns lämpliga! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *