Last sun and shimmer

The Fray – How To Save A Life <3 En isblomma på Mount Everest, eller hur var det..?

Full rulle so far! Imorse vaknade jag vid tio över fem av att jag var så himla tät i näsan så jag gick upp och tog några varv i lägenheten tills det släppte. Isac var uppe också (eftersom han åker tåget så tidigt till Göteborg) men vi växlade inte många ord haha. Det enda jag minns är att jag gick upp och att Isac sa typ “du skrämde mig” och jag bara “mm”. Sen kissade jag, ändrade larmen från sex till sju och gick och la mig igen.

När jag vaknade nästa gång var klockan dock inte sju utan närmare nio – typiskt. Stressen tog överhand såklart och jag flög upp för att fixa frulle och dona med massa saker. Hade en del ärenden att gå idag också så det gjorde inte stressen mindre.

Nu har jag i alla fall nyss kommit hem från ett besök på VC och ett på Synsam, samt en liten mathandling på Willy’s! Elin kommer typ halv tre och innan dess ska jag stoppa i mig en tekaka! Sen blir det gemensamt plugg i några timmar 🙂 Jag börjar känna mig mer och mer nervös över den här jäkla tentan men jag har i alla fall kommit fram till att jag har lagt en bra grund inför omtentan.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *