Inside out

Yellowcard – Life of A Salesman och Yellowcard – Words, Hands, Hearts

Dagen har (som jag skrev i tidigare inlägg)
typ enbart bestått av plugg, men jag
hann i alla fall prata i telefon med Hannis i nästan en och en halvtimme
nyss i alla fall! Vad vore jag utan henne ändå!? En bästis har man
livet ut – även om man inte ses och hörs varje dag. Jag är så glad att
jag har så fina människor omkring mig, nya som gamla. Pusspuss på er – nu ska jag krypa ner under täcket bredvid min älskade <3

Finns det fler än jag som fortfarande skriver blogg förresten? Det känns verkligen som att jag i princip är den enda. Är det så? Förr skrev ju var och varann människa blogg men nuförtiden så har jag typ bara två vänner som fortfarande gör det och resten har slutat. Det är så synd! Jag tror inte jag någonsin kommer sluta med min blogg faktiskt. Det kommer säkert gå i perioder – men är det något jag älskar att göra så är det att skriva av mig – så jag tror i alla fall att det kommer vara något som jag kommer fortsätta med! 🙂

Imorgon åker mellanbrodern till Thailand! Önskar han världens bästa resa! <3

Okej – godnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *