5:e-9:e januari

Godmorgon! Nu tänkte jag multitaska lite genom att äta frukost och samtidigt skriva ner allt som har hänt de senaste dagarna! 🙂

Torsdag: I torsdags så var Isac i skolan och jag pluggade hemma med Elin. Vid två-tiden åkte Elin och typ samtidigt kom Isac hem. Mamma hade ringt vid tolv och sagt att morfar hade åkt in med ambulans till sjukhuset (han hade svimmat och slagit i sig dagen innan) så därför plockade Isac och jag upp henne och sedan Åsa för att brumma iväg till moffe typ vid kvart över två. Väl på sjukhuset fick vi också reda på att Ingy låg kvar på MÄVA även hon (dock den andra avdelningen), så efter någon timma hos morfar så tog vi hissen ner till Ingy. Båda två fick tidningar och choklad 🙂 Efter sjukhuset så åkte vi och släppte av Åsa och sen åkte mamma, Isac och jag till vår lägenhet. Isac började göra sig i ordning för att åka och festa loss i Götet med sina klassisar (och sedan övernatta hos mina bröder) och jag kom spontant på att jag kunde sova på Skäret så jag packade mitt pick och pack och sen drog mamma och jag iväg mot mot “Sherwoodskogen” – som vi alltid sa när vi var små 😉 Resten av dagen spenderades där med god mat, choklad, chips, mys och film med hela lilla familjen (mamma, pappa, jag och Stoffe).

Fredag: I fredags tog vi alla sovmorgon och sedan åt vi en god frukost ihop – och pappa gjorde i vanlig ordning grönsaksfat till oss alla. Efter en lång mysmorgon så började vi göra oss i ordning – pappa och Stoffe för att de skulle till IKEA och sen Götet (för att få ordning på Stoffes rum i nya lyan – ett rum hos Chrille och Corne) och mamma och jag för att åka in till kontoret och jobba/plugga. Vi satt på kontoret tills typ halv sex då pappa, Stoffe och Isac (de plockade såklart upp honom hos Ch&Co) kom. Isac och jag åkte sedan hem till oss och de andra till Skäret. Väl hemma så blev det lite käk och sen mys i soffan resten av kvällen (och så klippte jag Isacs hår en aning – typ en sådär nästan femton centimeter hehe). Bäst! <3


När jag kom hem till Skäret så såg det förresten ut så som det gör på den vänstra bilden – min käre storebror Christian hade varit farten och bäddat min säng så fint efter sitt besök tidigare i veckan 😉 Till höger ser ni en normal bäddning haha! 😉

Lördag: Puh vilken dag säger jag bara! I lördags hjälptes Isac och jag åt att städa bort resten av julen (då jag den 27:e slängde ut det mesta av julen i köket, sovrummet och hallen), tvätta fyra tvättar, göra om i byråarna och garderoben, bära ner grejer till förrådet, städa på balkongen, städa lägenheten, laga mat och renbädda sängen! Snacka om effektiv dag – men efteråt var vi dock helt slut haha! Vi avrundade det mest med en efterlängtad middag och sen plugg. Btw snacka om belöning sen när vi kunde lägga oss nyduschade i en renbäddad säng i ett superstädat hem! Dessutom hade vi bäddat med de nya sängkläderna som jag köpte när mamma och jag var i Ullared! Urmysigt! 🙂

Söndag: Igår hade vi en lugn dag hemma, eller i alla fall jag. Efter sovmorgon och frukost åkte Isac iväg till Ingegerd för att lämna lite födelsedagspresenter och julklappar till henne, Ingy och Bernt och sen for han vidare till Torp för att handla mat, byta mina mysbyxor och köpa probiotika. Typiskt nog så fanns inte de mörkblåa mysbyxorna kvar i min storlek så han fick välja ett par ljusrosa istället (blev dock inte jätteledsen över det haha – även om jag såg fram emot att ha ett par mörkblå i min garderob). Isac överraskade mig dessutom med att ha gått in på Cubus och köpt tre av mina favoritmyssockar! Rosa, ljusgrå och vita. Wiie! Min dag var inte lika händelserik. Jag städade och rensade i köket och i övrigt la jag mest fokus på skolan. Hann dock med två samtal med mamma och ett med min käre moffe. <3

Idag: Idag ska jag bara lägga all fokus på plugget för på torsdag är det tenta! Har en del att trycka in i huvudet tills dess så det krävs full koncentration. Pusshej!

PS! Den där multitaskingen gick inte så bra så jag får äta min frukost nu istället haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *