Ett inlägg som aldrig postades..

Detta inlägg skrev jag för ett bra tag sedan, men av någon anledning så blev det aldrig postat. Nu åker det dock upp 🙂

Sprid mer glädje och värme! <3

I veckan hände en grej som gjorde mig så otroligt glad – något som gjorde min dag och som fick mig till att vilja sprida ännu mer glädje runtomkring mig! När jag var och handlade ett nagellack i en affär så frågade jag kassörskan lite om nagellacket och sen från ingenstans så sa hon ”du, vilken himla fin skuggning du har gjort förresten” och syftade då alltså på min ögonskugga. Om jag sken upp som en sol och blev glad? Jaaaaa!! Åhhh vad jag blev!! Älskar när man helt oförberett får en genuin komplimang i all välmening, som sägs utan förbindelser (med förbindelser menar jag att kassörskan inte direkt tjänade något på att hon sa så till mig). Jag kände mig ärligt talat som den gladaste och finaste på jorden just då och sen efteråt hade jag verkligen lust att sprida vidare min glädje! Jag gick hem med ett stort leende på läpparna och log som en liten fomme mot alla jag mötte på stan haha. Tänk vad kassörskan gjorde min dag genom en sådan snäll sak. Detsamma hände för ett tag sedan när både en tjej i skolan och min optiker kommenterade mina ögonfransar.Tänk vad glad man kan göra andra genom att faktiskt tala om för dem när man tycker att något är fint eller bra. När sådant händer så blir man ju så himla, himla glad! 🙂

En annan gång jag blev otroligt glad var när en en gammal vän till mig
– som jag tyvärr inte pratar med alltför ofta – skrev ett jättefint meddelande till mig om hennes tankar kring mig, du som nu, och mitt sätt att skriva om allt jag gillar/hur jag känner här på bloggen. Min tillvaro lös verkligen upp så otroligt mycket på så många sätt och vis – speciellt med tanke på att jag fick höra några fina saker om mig själv mitt under en period då jag mådde som absolut sämst. Jag gick runt och avskydde mig själv och tänkte många deprimerande tankar och när jag fick meddelandet som var så fint (och även de de snälla komplimangerna ovan) så blev jag verkligen riktigt rörd. Det fick mig till att tänka lite annorlunda. Och jag lever på det än idag.

Det jag ville få sagt med detta inlägg är att det är så viktigt och fint att hjälpa och glädja sina medmänniskor – och att det finns så enkla sätt att göra det på. Världen blir så mycket finare när alla är glada! Sprid mer glädje och kärlek mina vänner, det vinner vi alla på! <3 Man vet aldrig hur mycket det kan betyda för en annan människa och alla behöver höra bra saker då och då.

Och så vill jag såklart tacka de som har sagt och skrivit så fina saker till mig! Det betyder så mycket! Speciellt tack till min barndomsvän som verkligen gav mig det där lilla extra som jag behövde där och då! Päronskump :)<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *