Ny dag med nya möjligheter!

Sitter med min kära Malin framför mig och vi har pluggstuga. Sååå mysigt! Visst blir det lite mer än bara plugg, men det hör väl till när man inte ses så ofta? <3

Igår hade vi en myskväll
med massa prat och skratt, kvällsmat och film. Givetvis gjorde vi också den traditionella rundan till affären för att köpa gotta inför myset!


Här är två bilder från gårdagens alla tusen haha! Synd att jag inte kan ladda upp filmer här, det hade vart lite skoj! Jag känner mig förresten så otroligt lyckligt lottad som har en så underbar vän. Det är så himla härligt att man kan vara sig själv till tretusen procent utan att bli dömd och att vi dessutom har det så rackarns skojigt ihop! Älskar dig min Malleballe! <3 PS. och att båda mina hjärtevänner kommer så himla bra överens är ju inget annat än underbart!

Nu är det fortsatt plugg som gäller fram tills om några timmar då Isac kommer hem från skolan. Då är det dags att göra oss i ordning för kalaset som är i eftermiddag hemma hos familjen Isacson/Kristoffersen! Käre svågis Patrik fyllde nämligen 30 år igår! Hurraaaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *