30-årsfirande och myselimys!

Godkväll! Är trött som en gnu så jag ska fatta mig kort – eftermiddagen/kvällen på Vadbacken var i vanlig ordning alldeles supermysigt och vi gosade, skrattade och åt god fika precis som vi brukar! <3 Tack för en toppendag allihop! Nedan kan ni se lite bilder från kalaset:Under resten av kvällen
hann jag inte alls plugga lika mycket som jag hade tänkt mig så det får bli nya rediga tag imorgon helt enkelt! Elin och jag pratade på att ses och plugga lite ihop så då får jag förhoppningsvis in lite information i min slöa skalle! Haha 🙂 Nu får det bli att tvätta av sminket, skumma igenom juridikboken och sen ska jag nanna! Puss!

Malin och jag smed en del planer idag hihi! Det ni! Berättar vidare om det när det är lite mer aktuellt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *