Uppe med tuppen – eller?

Godmorgon! “Imorgon ska jag upp med tuppen” tänkte jag och satte larmet på klockan sex prick. Ha! Min dumma hjärna kunde inte få ro på natten så jag somnade inte förrän seeeent, så summan av den kardemumman var att jag istället gick upp åtta idag (efter att ha snoozat i två timmar – fy).

Jag som till och med skrev ett noggrant schema igår kväll på vad jag skulle göra idag och när jag skulle göra dem. Det schemat sprack ju från minut ett så att säga. Jag jobbar dock på det och hittills har jag åtminstone hunnit greja lite i hemmet och skrubba mig/duscha. Nu blir det snabb frukost och sen ska jag kötta på det sista kapitlet i övningsboken (som jag dock redan har gjort en gång) innan jag ska skriva ut alla anteckningar och läsa igenom dem. Och så har jag Lindas anteckningar att läsa/skriva av också. Och boken. Och lagboken. Haha gud – hur ska jag hinna allt!?

Ikväll kommer förresten min kära Malin
hem till oss för att ha myskväll med övernattning och imorgon ska vi ha en pluggdag ihop! Får se hur mycket plugg det blir dock.. 😉 Nej, men skämt åsido så behöver jag verkligen plugga så vi måste faktiskt vara seriösa då. Det får bli att prata av oss allt vad vi kan ikväll istället haha 😉

Ha en fin dag kära vänner!

Sexton. Sexton. Sexton. Vad är det nu då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *