Vårkänslor, Vikings, nya kurser och ormfobi!

Idag för exakt tre år sedan gjorde jag något av det bästa jag gjort – det vill säga tog flyget till Kina med min älskade för att sedan upptäcka Asien tillsammans i nästan tre månader! Åh vad roligt vi hade! Och så lycklig jag var. Tänk vad fort tiden går, och guuud vad jag längtar tillbaka..


På bilden ovan är jag på en drömstrand i Thailand.. <3

Hej hopp på er! Dagen har bestått av att jag har pluggat, promenerat, pratat med mammi i telefon i 1,5h (det var hur bäst som helst att få ventilera, snacka goja och bara skratta) och pussat på min älskling. Och ätit lunch ute på balkongen i solen. Utan att frysa. Snacka om vårkänslor! Nu ska vi bara få lite ordning på balkongen så kommer allt kännas prima (för just nu ligger det både det ena och det andra där – julpynt, yogaboll, träningsgrejer, inredning, vårjackor, blommor etc. haha)!

På tal om att göra i ordning så skruvade ju Isac ihop vår nya hallmöbel och vår nya byrå till sovrummet nu i mellandagarna. Snacka om att det gjorde gott för oss! Jag har visserligen inte gjort ordning ännu i sovrumsbyrån, men jag vet att det kommer göra så sjukt gott. Och hallmöbeln är fylld med halsdukar, mössor och vantar. Det är helt toppen! Annars har våra vinteraccessoarer i alla år fått åka ner i en stor blå sopsäck som vi har knutit ihop och slängt ner i förrådet haha. Det känns riktigt nice att äntligen ha allt uppe i lägenheten då det både är mer tillgängligt och bra mycket fräschare (luktmässigt – det är faktiskt inte så skoj att lukta plastpåse och förråd när man ska ta på sig halsdukarna för första gången under hösten haha).

Idag anmälde jag mig förresten
till de nya kurserna “Marknadsföring ll” och “Externredovisning l” och det var verkligen med skräckblandad förtjusning må jag säga haha.. Jag hoppas verkligen att våren kommer bli toppen – hur jag än gör..

Förresten nummer 2: på nyårsafton började Isac och jag kolla på Vikings igen (andra delen av säsong fyra) och igår kollade vi klart på det sista avsnittet för stunden (nästa kommer ut nästa vecka tror jag). Guuud vad jag har saknat den serien! Ni som inte har sett den borde verkligen kolla! Igår var det dock med en scen som ungefär utspelade min värsta mardröm – och jag hann se en uns av det innan jag fattade och gömde mig bakom alla kuddar. Fy fan. Isac fick dessutom stänga av ljudet på TV:n. Alltså det finns många som bara lite sådär lätt slänger ur sig att de har fobier hit och dit och det är faktiskt riktigt kränkande för oss som faktiskt MENAR det. Alla kan vara rädda, men inte alla har fobier. Det är stor skillnad på dem. Det finns saker jag är rädd för men det är inte alls samma sak som att ha en fobi. De sakerna jag är rädd för förstör inte min vardag och mitt sätt att leva. Min ormfobi gör dock det. Den är något utav dess like och jag skäms faktiskt över den. Inatt sov vi till exempel med nattlampa. Pinsamt.


Tur att jag har min gubbe som tar väl hand om mig när jag freakar ur och dessutom överhuvudtaget står ut med mig haha. PUSS på dig baby! (på bilden är vi förresten i Kina)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *