Dag 2/365!

På tal om rubriken – jag tycker det är lite skojsigt att så många har skrivit typ 365/365 och sådant där angående år 2016/nyår när det faktiskt var ett skottår (för er som inte hänger med = skottår innebär 366 dagar). Japp, sådan är jag.

Jaha ja! Idag är det alltså den andra dagen på vårt nya år. Tvåtusensjutton. 2017. Oj vad jag har förväntningar på detta året ändå! Inte som i att jag har några planer för året än så länge, men som i att jag bara hoppas att det kommer bli hejdundrans bra!

Gårdagen spenderades hemma med hjärtat. Vi gick upp typ vid tolv och sen åt vi frukost och pratade tills klockan blev tre. Efter det så tog vi oss en promenad i det frostiga vädret och det rundades senare av med den traditionella nyårsdagen-pizzan! Resten av dagen/kvällen bestod av studier för oss båda.

En mysig sak vi gjorde igår när vi satt och pratade vi köksbordet var att vi skrev en lista – en lista över saker som vi vill göra tillsammans under det nya året. Den blev himla lång och längre lär den bli! Perfekt att ha lite guidning och komihåg vad vi faktiskt vill göra ihop. Det är ju så lätt att annars glida med i vardagen och bara låta dagarna gå. Man glömmer liksom lätt det som man vill hitta på och vad man har pratat om att göra. Så nu ska den här nya listan alltså hjälpa oss att komma ihåg att göra lite fler skojigheter. Jag ska bara skriva rent allt först och sen ska den upp på kylskåpet! Myyys! :)<3

Nu ska jag ta tag i plugget! Är så JÄVLA nervös över den här tentan som komma skall så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Fy farao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *