Tresiffrigt och the Tudors

Tresiffrigt: wohoo – mitt förrförrförra inlägg gjorde år 2016 års kategori tresiffrig! Det mina kära vänner har visst inte hänt sedan 2013. Det borde ju vara en fet anledning till att fira lite haha (mer bestämt så rättfärdigar det med andra ord min idé om att hetsäta Daimen som har legat på bordet och stirrat på mig sen imorse).

The Tudors: idag började Isac och jag titta på The Tudors, vilken är en serie som handlar om Henrik den åttonde och hans liv! Mycket spännande för en historienörd som jag 🙂

Imorgon är det nyårsafton och den kommer spenderas på hemmaplan med mitt hjärta.
Egentligen skulle vi åka till Eriksberg och fira med Pelle, Linn och deras vänner men då jag inte mår speciellt bra så bestämde vi oss för att stanna hemma. Jag har ju lovat mig själv att lyssna mer på min kropp och jag är glad (och såklart ledsen) över att jag faktiskt gör det denna gång. Dessutom så har jag verkligen ingenting emot att äta romantisk middag, mysa till det framför TV:n och kolla fyrverkerier från balkongen med Isac. Vi har faktiskt gjort det en gång förut – år 2012 för att vara mer exakt – och det var inte fy skam! Hur som haver så har vi alltså planerat god middag och fixat skumpa så oss lär det inte gå någon nöd på haha! Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *