Matt-inspiration!

Det är dags för en ny matta i vardagsrummet och just nu är jag helt såld på blåa mattor.. Lite otippat va!? 😉 Har dock alltid älskat blått mönster och har en hel del porslin i blått och vitt, så det hade passat sig alldeles utmärkt med en blånyanserad matta. Är rätt så trött på det helvita nu så det är på tiden att införa lite färg (som faktiskt inte bara är rosa haha)! 🙂


I fredags köpte Isac och jag två julklappar till oss själva
– en hallbyrå och en sovrumsbyrå. Hoppas det kommer bli toppen när båda är monterade! Förvaring är verkligen något som vi behöver (och som jag har tjatat om länge här på bloggen) och förändring är något som åtminstone i alla fall jag behöver haha.

Återkommer med en uppdatering om julen
när jag får lite mer tid och ork över! Är sjuk och eländig och har dessutom en hel del plugg att ta igen.

Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *