Heat of the moment

Idag har jag haft en ganska så produktiv dag hittills – jag har hittills hunnit med att ta sovmorgon till åtta, äta frukost, kolla på det näst sista avsnittet av GG, posta de sista julkorten, besöka Dagson, lämna mitt Nelly-paket, handla mat, ändra betalningsuppgifter till Apple och nu försöker jag mig på att förstå mig på Apple och allt dumt påhitt de har för sig. Jag kan nämligen inte få över mina bilder från iPhone till iCloud, och om jag raderar bilder från telefonen är de fortfarande kvar i molnet. Det står dock i telefonen att den är synkad till iCloud och det står i iCloud att den synkade “alldeles nyss”, så något lurigt är det allt som inte stämmer. Mupp! Hoppas min teknik-support Corne kan lösa problemet när han väl har landat i Sverige igen haha 🙂

Snart ska jag ta mig lite käk och sen blir det att plugga som bara den!
Och ikväll blir det julklappsinslagning och julgranspyntande med mitt hjärta! Wiie! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *