Wasn’t expecting that

Fredag: skola, GG, mat, mys, tvätt i mängder och ännu mer mys kan sammanfatta dagen.

Lördag: tidig frulle med hjärtat, telefon i två timmar med mamma, IKEA och Torp med hjärtat och sen drog vi hem för att äntligen få mysa, äta och titta på GG och the Magnificent Seven.

Idag: mysmorgon men sedan tidigt för att städa, dona och äta frukost innan mamma, morbror, Bella, Hampus och morfar kom på besök för att julbaka och julfika! Detta året bakade vi pepparkakor, after eight-tryffel, daimfudge, knäck och snickers! När morbror, kusinerna och morfar hade åkt så satt Isac, mamma och jag och pratade lite och efter en timma eller så kom även far. De satt en stund men sen åkte även de hem. Hjärtat och jag fixade då lite käk och sen kollade vi på ett avsnitt GG. Nu är det plugg och annat viktigt som gäller! Snart sängen dock. Pusspuss!

GRATTIS till mitt underbara hjärta och alla andra människor/djur/ting som bär namnet Daniel idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *