Orkidéer överallt!

Jag har gått och fått dille på våra vackra orkidéer vi har hemma så nu uppmärksammar jag verkligen allt som har med orkidéer att göra haha! Jag har till och med gått med i en grupp på Facebook som heter “Orkidéer för nybörjare” – är inte det nördvarning så säg!?

Hur som haver så har i alla fall våra börjat blomma igen efter många års vila och det är ingen annans förtjänst än Isacs! I alla fall så är det han som har haft tålamod och goda förhoppningar om att de en dag ska bli vackra igen (men visst har vi vattnat dem och tagit hand om dem båda två – i alla fall det senaste halvåret haha).


Något som oroar mig dock är vår ena orkidé som har växt så otroligt mycket och nu sticker ut cirka 60 cm i sidled ifrån “själva växten”. Det känns som att den är för tung för sitt eget bästa? Just nu stöttar jag den emot en annan orkidé men jag vet inte om det är rätt sätt att gå tillväga på..? I och för sig så verkar alla orkidéer trivas som fisken i vattnet i vårt sovrum och de växer ju så det knakar allihop, men ändå. Lite oroande är det haha 😉 Jag slängde i alla fall ut en frågan angående det eventuella problemet i gruppen på Facebook så nu hoppas jag på lite matnyttig feedback!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *