Dagen idag och filmåret 2017

Steve Miller Band – The Joker

Idag har jag haft en riktigt bra dag må jag säga! Det enda som har varit lite sådär är plugget, men det ska jag försöka ta igen lite nu efter bloggandet. Dagen började i alla fall med sovmorgon till nio, frukost till GG och sen strukturering av lagboken (har satt in typ tusen nya flikar så nu ser den riktigt färgglad ut haha), och så fortsatte den sedan med ett besök på Synsam, en promenad runt halva Uddevalla (med Stephi som sällskap i telefonen i princip hela vägen <3), mys, matlagning och sist ätande framför GG igen (är verkligen beroende av den serien – den tar seriöst upp alldeles för mycket tid av mitt liv just nu haha).


Inte att förglömma var dock den gosiga stunden min käresta och jag hade förut när han kom hem från praktiken. Direkt när han kom hem så hoppade han ner i sängen med mig och så låg vi och pratade och sen kollade vi på massa trailers för kommande filmer 2017 medan han höll om mig.. <3 Mys, mys, myyyys!

På tal om trailers så är jag så sjukt himla taggad på det nya bioåret! Vill se alla filmer nuuuu! Fifty shades darker, John Wick: Chapter 2, Resident Evil: the Final Chapter, Kong: Skull Island, The Lego Batman Movie, Fast and Furious 8, The Guardians of the Galaxy vol. 2, Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge, The Mummy, World War Z 2, The Great Wall, Wonder Woman, Transformers: the Last Knight, Spiderman: Homecoming, Star Wars: Vlll, Thor: Ragnarök m.fl.. Ja ni ser ju! Det där var bara ett axplock. JISSES vad vi har att kolla på (plus att det antagligen kommer presenteras andra spännande filmer under årets gång)! En film jag ännu inte har nämnt än (då jag vill ge den extra mycket uppmärksamhet) är Skönheten och odjuret – den film jag ser mest fram emot eftersom den var min absoluta favoritfilm när jag var liten (och fortfarande är haha – Disneyklassiker överlag är bäst!).

Nåväl! Jag var ju som sagt hos Synsam idag och det är jag så himla glad över! I veckan gick jag äntligen dit och sa att jag inte ser så värst bra med min lins på det ena ögat (något som jag har försökt att förneka och dra ut på hur länge som helst), varpå hon i butiken sa att “nej men det ska vara så för man ser alltid olika på ögonen” och jag bara “eh nej, det känns verkligen inte bra” (jag har ju dessutom haft linser i elva år så jag vet ju hur jag ska se och inte se..). Till slut bokade hon in mig hos min optiker och när jag väl var där idag så kom det minsann fram att jag verkligen behövde ändra lite på linsen då den tydligen vrider sig och ligger fel i ögat (vilket gör att skärpan blir kass), så min goa optiker har nu gjort lite ändringar och beställt hem nya. Gud vad jag är lättad över detta! Det är verkligen inte kul att gå runt och vantrivas i sina linser pga. att man får huvudvärk efter typ tjugo minuter med dem i. Nog för att jag har nya fina glasögon nu som jag ska försöka använda flitigt (har nog inte berättat om det här men jag har iaf skaffat mig tre par nya glajjor – får skriva mer om det i ett annat inlägg), men jag vill ju ändå kunna se i mina linser och känna att det inte ska vara en pina att ha dem i.

Jaja, det känns skönt att ha fått lite upprättelse nu i alla fall
och att jag förhoppningsvis kommer se bra igen om tre veckor (det tar lite tid att få in linserna med mina avancerade styrkor haha). Nej nu ska jag ta tag i juridiken! Önskar er en underbar kväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *