Hemma igen!

Tjohooo! Nu är jag hemma igen! Tåget anlände 21:46 på Östra station här i Uddevalla efter en timmas försening när vi åkte från Malmö till Göteborg (inte något SJ kunde göra så mycket åt dock då det handlade om ett stackars rådjur som tyvärr låg på rälsen) och med ens så blev det en myskväll med hjärtat! Jag mådde dock inget vidare efter skräpmat och baklängesåkande, men efter lite omeprazol, kvarg och kyssar så ordnade sig kvällen upp sig alldeles utmärkt! <3

Eftersom det inte blev mycket sömn under de tre dagarna på vift så var jag otroligt trött när jag kom hem, så efter typ två en och en halvtimma i soffan så somnade jag som en stock (och Isac med för den delen). Jag vaknade vid två på natta och väckte hjärtat, men till vår stora förtjusning så började ett avsnitt av Castle på TV (som vi faktiskt inte har sett) så vi låg kvar och tittade från början till slut. Summan av den kardemumman är att vi alltså inte lade oss i sängen förrän klockan halv fyra. Hehe.

Imorse vaknade vi, trots en väldigt sen natt, pigga och glada ganska så tidigt. Efter lite mornande och mys så låg jag kvar och njöt lite av att äntligen vara hemma igen medan Isac fixade frukost (standard nuförtiden haha). En lång mysfrulle blev det och dagen fortsatte i samma anda för vi har verkligen inte gjort någonting. Förutom att jag i och för sig faktiskt har “gjort i ordning” i min gamla dator och fört över en herrans massa bilder från den till min externa hårddisk. Det känns SÅ HIMLA BRA att jag äntligen har fått fixat det sista – nu är det snart såpass klart att jag kan hiva den gamla datorn en gång för alla! Lycka!!

Förutom att flytta bilder så har jag faktiskt också rensat bilder
, men inte på datorn utan på iPhonen. Det känns också sjukt skönt! Jag har en lång väg kvar att gå om jag ska få ens lite plats på telefonen, men jag hann ändå rensa bort ungefär 5000 bilder, så jag är ganska nöjd med dagens prestation ändå. En dag i taget. Lugnt och fint.

På tal om en dag i taget så har hjärtat och jag
nyss pratat om hur jag ska lägga upp min kommande “diet”. Spännande! Är taggad till tusen! Men nåväl – nu ska jag ta en treo och sen blir det sängen! Huvudvärken är på topp så jag lär inte palla mer än att vara uppe i några minuter till. Imorgon lovar jag att lägga upp lite bilder på (och berätta mer om) kick-offen i Malmö/Köpenhamn! Nattinatt! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *