Alive and well

Quiet Riot – Cum on Feel the Noize

Måndag och underbart väder! Kan det bli bättre!? Önskar att mitt hjärta var hemma bara så att vi hade kunnat gå en mysig promenad ihop, och tagit sovmorgon och ätit frulle tillsammans (istället för att vakna med magkatarr och att Isac gav mig en omeprazol innan han sen var tvungen att sticka till praktiken), men jag får i alla fall mysa med han när han kommer hem ikväll! <3

Idag har jag en hel del på min “att göra”-lista och jag hoppas verkligen att jag hinner pricka av många punkter på den under dagen, det hade verkligen lättat mitt hjärta en uns! Först och främst så ska jag skriva rent Lindas anteckningar, läsa i juridikboken och nöta övningsuppgifter så att det sprutar lagar ur öronen på mig. Sen ska jag också försöka titta lite på makron, ringa ett samtal, betala fakturor, ta en promenad och slå in de julklapparna som jag köpte på Ullared.

Ojoj hörrni! Det låter verkligen som att jag kommer ha mer än fullt upp idag, så det är nog lika bra att komma igång med en gång. Hoppas ni får en underbar dag i solen! Kram på er <3

Och hallå juste ja! I fredags fick vi reda på att vi fick godkänt på hemtentan i statistik så nu är kurs två av sju i årskurs två avklarad! Det känns såååå himlans bra!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *