Tröttare än tröttast!

Är egentligen alldeles för trött för att blogga men kände att jag verkligen ville uppdatera mig lite i alla fall (även om det lär bli ett sorgligt försök till ett vettigt inlägg).

Har haft en toppenvecka denna veckan med intressanta juridiklektioner (konsumenträtt samt arbetsrätt), goda vänner och mycket kärlek! I fredags träffade jag till exempel Stephi från klockan tre till halv nio – huuur mysigt som helst! Först kom hon hem till mig för att titta på mina Ullaredsinköp och sedan gick vi ner till stan och satte oss på Espresso House. Tanken var att vi skulle fika till typ klockan sex, men timmarna rullade på och när klockan slog över till åtta kom baristan fram till oss och sa att de tyvärr stänger nu. Oppps, några hade visst alldeles för fullt upp med att prata och mysa haha!


I lördags småpyntade Isac och jag lite inför advent och sen på kvällen blev det utgång för min del! Elin kom hem till mig vid åttatiden och så satt vi och tjötade både ensamma och med Isac fram tills vi drog oss ner mot stan vid elvatiden! Vi hade tänkt att vi skulle gå ut på GG för att vara där när Lucas, Jonas och Carl skulle mingla med allihop där, men då vi såg den långa kön och sen insåg hur stillastående den var så bestämde vi oss till slut för att dra till Mortens istället! Synd på minglet men jäkla bra val annars, för vi hade skoj och dessutom träffade jag en massa folk som jag kände! 🙂


Idag har jag bara degat ihop med mitt hjärta. Jag vaknade vid tolv av att Isac sa att han skulle börja med lite frukost och efter typ tjugo minuter så var han klar och vi kunde sätta oss och ha en gofrulle! Solen sken för fulla muggar så vi bestämde oss sen för att ta en promenad i det fina vädret! Typiskt nog så kom vi iväg såpass sent att vi inte fick något direkt solsken på oss, men himlen var klar och solnedgången var i sitt esse så det blev ändå en riktigt härlig eftermiddag! Plus att sällskapet ju inte kunde bli bättre! <3


Juste ja! Imorse fick jag mig också en present av Isac som tydligen kände att han ville överraska mig såhär på första advent! Han är för bra! <3 Jag fick i alla fall ett set med sex stycken olika dofter på duschkrämer från I love – så nice! I loooove them! 😉 Dofterna är alldeles perfekta och flaskorna är så otroligt söta! Lycklig tjej!

Nåväl, nu ska jag nanna! Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *