Presentlista + Ullaredlista

Här är en “liten” lista på alla fina grejer jag har fått på min födelsedag:

♥ Två ljuvliga rosa buketter och en amaryllis – en bukett från min familj och en från Ingy och Ingegerd, och amaryllisen från svärmor och Staffan
♥ Två ljusblåa kökshanddukar – från morfar
♥ 600g choklad – från svärmor, Staffan och Ingy
♥ Mössa, vantar och halsduk i vitt, grått och rosa – från bröderna
♥ En stor rosa baddhandduk – från bröderna
♥ Body Butter från The Body Shop (vanilla chai winter edition) och Make up-rådgivning – från mamma och pappa
♥ Tre stora ljusrosa kuddar till soffan – från mamma och pappa
♥ En kristallsvan, stickade ljusblå sockar och en ljusblå necessär – från Ingegerd
♥ En te-adventskalender – från Patrik, Frida, Tilde och Otto
♥ En ugnsform, ett litet rosa durkslag, en glaskula, en burk och en tomte – från svärmor och Staffan
♥ En skruvdragare, mejsel m. tillbehör samt måttstock (allt i rosa) – från mamma och pappa
♥ En potatispress – från bröderna
♥ Ett set med en rosa bakskål, muffinsformar, en visp och ett te – från Josefin
♥ En blommig kökshandduk, en slickepott och en kakstämpel – från Malin
♥ Klocka, mössa, nyckelring och Lindor-choklad – från min älskling

Hoppas verkligen att jag inte har glömt något nu! TUSEN TACK i alla fall till er allihop för så himla fina presenter! Puss på er!

Som om det inte vore nog med prylar så var jag också på Ullared i lördags med min kära mor! Vi åkte dit med inställningen att bara se vad vi hittar och sedan ta ställning till det, vilket ledde till ett långt kvitto, ångest, lycka och en massa skoj haha! Vi hade verkligen en sjukt rolig dag och jag hoppas att vi kan göra om det igen om en inte allt för lång tid! <3

Nåväl, här är min lista på allt som köptes:

♥ Big-pack med tvättmedel samt WC-rengöring
♥ Diverse håraccessoarer och sminkprylar
♥ Nagellack i olika färger
♥ Reflexer
♥ En bok (Livet efter dig)
♥ Julklappspapper, juletiketter och julkort
♥ Kläder (linnen, nattlinnen, en cardigan, en blus och ett mjukisset + ett linne till Isac)
♥ Ett paket After Eight (ett måste haha)
♥ Två halsdukar och ett pannband
♥ Diverse kontorsmaterial för studierna
♥ Två väskor
♥ Två rosa djupa tallrikar och vitrosa servetter
♥ Två ljusstakar i glas och två vintriga blockljus
♥ En lampfot och en lampskärm till vardagsrummet
♥ En taklampa till sovrummet
♥ Två dra-på-lakan till sängen, ett ljusrosa och ett vitt
♥ Två blommiga påslakan
♥ En himla massa hemligheter inför julklappsspelen i jul

Sådär! Det var mer eller mindre en aningens förkortad lista på alla inköp! Jisses vad nöjd jag är faktiskt! Jag hade totalångest när jag skulle betala men jag vet också med mig att jag länge har velat ha i princip alltihop och att jag verkligen kommer ha nytta av många saker. Plus att en stor del faktiskt är julklappar. Övertygande nog? 😉

Jag måste verkligen säga att jag är så sjukt galet nöjd med taklampan som jag köpte till sovrummet! I två dagar har jag nu gått in i sovrummet typ tusen gånger och legat i sängen och bara tittat upp på lampan och njutit. Den är så fin. Så vit och så kristallig, som en dröm! Jag har länge velat ha en ny sovrumslampa då den vi har haft tidigare har varit där sen tidernas begynnelse, men den har dock inte varit ful (visserligen inte särskilt snygg heller), plus att det inte har varit på priolistan att skaffa en ny lampa där så den önskan har liksom hamnat i skymundan. Men nu är en ny på plats och jag tror nog faktiskt inte att man kan vara lyckligare över en lampa haha! Jag är också otrolig nöjd över lampan som nu står i vardagsrummet vid Isacs skrivbord. Den gör sig sååå bra där i hörnet! Och med de nya ljusstakarna från Ullared samt de fina buketterna och de ljuvliga kuddarna som jag fick på min födelsedag så känns hela lägenheten som ett riktigt lyft! Yaay! Lycklig Alix!! <3


Åhhh ovan syns vår fantastiskt ljuvliga sovrumslampa! <3 Ska försöka fixa bild på lampan och ljusstakarna i vardagsrummet också, men det får bli till ett senare inlägg..


Här är en bild från Ullared på en underbar älskad mamma och en himla massa fina lampor! Jag hade kunnat köpa med mig tusen lampor till men jag väntar nog med det tills vi har lite fler rum att hänga dem i.. 😉

Nu ska jag sluta tjata om alla materiella saker och istället stoppa näsan i juridikboken! Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *