Min finfina födelsedag! ♡

Och där har redan nästan exakt en vecka gått igen sedan jag skrev sist! Jag kan ju tjata på som vanligt om att tiden går fort men jag tänkte jag skulle skippa det denna gången.. 😉

I torsdags fyllde jag år och det firades med glass och ballong! Nästan i alla fall. Jag vaknade på morgonen av att Isac sjöng för mig och hade med sig en bricka med levande ljus, presenter och en kopp te (och det var ju såklart inte vilken kopp som helst, utan den traditionella födelsedagskoppen)! Vilken dröm-man han är den där karln! <3

Efter jag hade öppnat presenter och myst lite med mitt hjärta så åkte han iväg till praktiken (nu är han alltså i Uddevalla i fyra veckor och praktiserar på sjukhuset – wiie inget pendlande och kortare dagar = längre dagar tillsammans!) och jag fortsatte dagen med att dammsuga, skura, baka och till sist fixa mig. Bakningen bestod av silviakaka, kolakakor och chokladbollar – allt enligt Isacs önskemål haha.

När klockan slog typ kvart i fyra så anlände mina två storebröder för att hjälpa mig lite innan kalaset skulle dra igång! Det är då minsann tur att jag har så fina människor runt omkring mig som hjälper till när det behövs! :)<3 Hur som haver så flyttade de ut köksbordet, samt alla stolar, till vardagsrummet för att pussla ihop ett långbord så att alla skulle få plats. Isac och jag bestämde nämligen att vi ville ha ett kalas med bådas familjer samtidigt, och eftersom vi båda har rätt stora familjer så var vi tvungna att tänka till lite extra när vi planerade hur alla skulle sitta haha.

Vi fick i alla fall ihop det väldigt bra och när allt var färdigt så rullade familjemedlemmarna in pö om pö; först Isac och lillebror, sen mamma, pappa, morfar, svärmor, Staffan och Ingegerd och till sist Patrik, Frida, Tilde och Otto. Så allt som allt var vi alltså 15 stycken, medräknat två småbarn då förstås. Det är ganska galet ändå att vi blir så himla många när vi ändå bara räknar med våra närmsta inom familjen! Och då var ändå inte Robin där (Isacs yngsta lillebror), och inte heller Josefin och farmor Isacson.

Familjerna stannade till ungefär klockan åtta och innan dess hann vi verkligen med en massa skoj – prat, skratt, mys, mackor och fika! Och så fick jag Tilde- och Otto-mysa lite! <3 För att inte tala på alla miljoner presenter som jag fick av allihopa och som alla lyckades pricka in så himla bra! Varje år säger jag att det inte behövs några presenter och varje år blir jag bortskämd som en prinsessa av er alla, som om det inte vore nog att ni faktiskt kommer och hälsar på! Det känns alltid som att jag fyller jämnt haha. TACK! <3


Och tusen tack igen till alla ni andra godingar som gratulerade mig på min födelsedag med hälsningar, telefonsamtal och presenter! Tack vare er så fick jag mig verkligen en riktig toppendag! Jag är verkligen så himla glad för att jag får ha så fina människor i mitt liv. Ni anar inte vad glad jag är för er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *