En helg proppad med skojigheter!

I wanna be with you, in the November rain,
I wanna keep us together, I wanna hear your heart.
In the November rain, I wanna hold you forever..

Long time no see! Det har verkligen varit en hektisk men rolig vecka – en helt vanlig vecka då med andra ord haha! Helgen bara sprang iväg med juridiklektion, statistik-munta (godkänd yaay), Torp och Arvingarna med Elin, Palle och Isac i fredags (så snälla gosisar som följer med för att glädja ett gammalt Arvingarna-fan <3), med bakning deluxe och babyshower för mitt älskade hjärta Stephi i lördags och med sovmorgon och sen fars dag-firande på Skäret med nästan hela familjen (vi var i alla fall alla syskon, päronen och Isac) i söndags! <3 Oj oj!


I måndags hade vi som tur var ingen lektion så istället för att få lite egentid och avslappning i helgen så fick jag mig en lugn och skön dag hemma då istället (missförstå mig rätt – helgen var awesome, men jag fick inte mycket tid att bara sitta haha). Hann med att sova, plugga, vila, kolla GG, mysa med gubben samt tvätta en herrans massa tvätt! Riktigt skönt att få ha en sådan dag för det är verkligen guld värt när resten av veckan springer på en sen 🙂

Igår var det lektion i skolan mellan nio och tolv och efter det blev det bussen hem för att slappa lite. Kollade på tusen avsnitt GG såklart och framåt kvällen blev det en iskall promenad från Dalaberg till lägenheten. Tusen tack till lillebror och Malin som löste av varandra så att jag “slapp gå själv” i mörkret hihi ;)<3

Idag står städning på schemat tillsammans med juridikplugg och bakplanerande! Och juste ja – icke att förglömma är att jag ska vara på Näl på eftermiddagen för att få infusionen som jag får varannan månad. Inte så kul men den får mig att överleva, så jag är ändå glad! 🙂 Ha det fint, pusspuss!

Btw, mycket intressant fredag på Mortens med tvångskyss (på det berömda håret), tallande, tjafs och armbrytning. Måste skryta om det sistnämnda – efter att en snubbe hade utmanat alla runtomkring på armbrytning och vunnit mot varenda en så utmanade han till slut Isac. Självklart blev snubben besegrad av min karl, både med höger och vänster arm! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *