You found me

Sovmorgon med min älskling, myspys, långfrukost samt en fortsatt lugn och mysig dag med studier, tv-serietittande, mys och prat kan beskriva hjärtats och min dag idag! Denna dagen var verkligen välbehövlig för oss tillsammans samt för var och en av oss! Och igår hade vi en så fin kväll ihop. Först förhörde Isac mig på plugget och sen fick jag ryggmassage på köksgolvet haha. Det slutade med att vi båda två hamnade på golvet där vi sen låg länge och bara skrattade, myste och pratade.. SÅ himla bäst! DU är bäst hjärtat! <3 Och tack för vår fina pratstund idag, det betyder mycket att kunna ha så fina och djupa diskussioner tillsammans :*

Idag när Isac och jag pratade så fick jag mig verkligen en liten tankeställare som jag är så himla glad över att jag fick. Nästan så att en del av många tankar svalnade med en gång. Som att skriket inte längre var så högt och att girigheten avtog till ett i princip obefintligt tillstånd. Det finns så mycket man inte borde bry sig om som man lägger ner alldeles för mycket energi på, och det finns så mycket som man istället borde se och ge energi åt. Typ vattna rätt gräsmatta.


En annan liten reminder jag fick idag var att folk alltid kommer vara folk. De som inte vill förstå och lära sig, de vill inte – helt enkelt (men inte mindre irriterande, ledsamt och frustrerande för det). Slutsatsen av det är att man får försöka informera i den mån det går, och att man sen kort och gott bara får ta och acceptera läget. Mer än så kan man inte göra. Som sagt – det gäller att väga engagemanget noga och lägga energin på rätt ställe..

Nu ska jag skriva rent det sista ur mina anteckningar och sen blir det sängen! Imorgon väntas en halvdag i skolan, ett besök på ABC, en sväng till Torp och sen Arvingarna på Mortens! Wohoooo vad jag längtar! <3

Btw, seriöst – jag hoppas vi ses på Mortens!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *