Resedrömmar!

En vän till mig åkte till Afrika idag och gissa om jag känner sug efter att få resa jag med! Visserligen åker hon på praktik och inte en resa (och jag vill ju resa som i att få resa fritt) men ändå! Klickade mig in på hennes blogg nyss och den fick mig osökt att tänka på Isacs och min blogg som vi förde under vår resa i Asien, så jag gick ju självklart in på den och läste en massa. Guuuuuud vad jag saknar det livet – OH MY GOD! Nog för att jag redan funderar typ exakt varje dag på att ta en paus i studierna och dra iväg och resa – nu fick jag ju liksom ännu mer sug för att göra det. Ibland undrar jag om det faktiskt hade varit det rätta. Liksom läsa denna kursen vi har nu och sen pausa lite.. det hade faktiskt varit underbart. <3 Man lever ju liksom bara en gång, eller hur?

Ni som vill läsa vår gamla reseblogg kan klicka er in här: danielochalixiasien.wordpress.com <3


Två bilder på oss från vår fantastiskt underbara resa! Tänk att vi har fått vara med om en så fin resa tillsammans <3 Sjuttio dagar tillsammans på resande fot. Wow, vilken grej!

One thought on “Resedrömmar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *