Lovin’ every minute

The Ark – Calleth you, Cometh I

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en fin helg, det har i alla fall jag haft! <3 Helgen började med en snöig fredag i skolan tillsammans med Elin och Sarah och sen en mysig kväll hemma med gubben! Vi försökte kolla på någon film (som jag inte ens minns vad den heter) men i vanlig ordning så somnade jag ifrån allt och tillslut även Isac, så vi vaknade i soffan runt halv tre på natten haha 😉

I lördags sov Isac och jag ut rätt länge och sen hann vi inte mer än äta frukost, duscha och baka innan mamma och morfar kom hem till oss. Vi skulle nämligen iväg alla fyra och hälsa på Ingy (och Bernt) på Österängen då de nyligen har flyttat dit! Så mellan två och halv fem var vi där och myste! Gud så kul vi hade allihopa! Vi hade som sagt med oss kakor (kärleksmums) och Ingy berättade massa minnen från förr! Och efter att vi hade varit där så åkte mamma, Isac och jag hem till Skäret för att ha bomiddag med pappa och Stoffe! Tänd brasa, god mat, vin och massa skratt kan sammanfatta vår goa kväll! Och Isac fick bytt till vinterdäck på vår bil dessutom! Åh, det var verkligen en lördag precis i min smak <3


Idag har Isac och jag bara tagit det lugnt hemma! Huuur gött som helst! När jag vaknade imorse så stod Isac i köket och gjorde frukost till oss, så dagen kunde ju nästan inte börjat bättre (förutom att jag vaknade och började blöda näsblod i sängen).. 🙂 Efter en go frulle så satt vi i några timmar och rensade en herrans massa papper och stoppade dem i pärmar så vi hade verkligen en mysig och produktiv morgon må jag säga! Så gott för själen att få ordnat bland alla papper!

Resten av dagen har spenderats genom att försöka göra sig lite klokare i statistik (inlämning ikväll). Förhoppningsvis så fixar vi denna hemtentan och då är kursen i princip klar (förutom en liten munta nästa vecka)! Guuuud så skönt det hade varit att bara bli av med allt vad statistik heter haha! Är så himla taggad på att komma igång med juridiken nu istället som vi ska börja med imorgon!


Inget november utan den traditionella novemberkoppen!

Nåja! Nu blir det att lägga krut på hemtentan de sista timmarna innan läggdags! Puss och kram på er! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *