Stooor update!

I vanlig ordning flyger dagarna iväg.. Här kommer en snabb update:

I lördags hann jag sova länge, besöka farmors grav med mamma och pappa samt duscha innan Maja kom hem till Isac och mig vid tretiden. Vi käkade mat, gjorde oss i ordning och tog tåget till Göteborg. Köpte Otrivin på centralen i Götet (68kr!) och tog sen spårvagnen mot Prospect Thrill! 😉 Sen var det fest hela kvällen och natten lång fram tills kvart över två då vi åkte hem (och lustigt nog så kom vi också hem kvart över två, typ, då tiden under natten ställdes om till vintertid haha). Väl hemma så käkade vi nattamacka alla tre och sen sussade vi sött (Maja sov alltså över hos oss).

Och måste bara säga TACK till alla inblandade för en sjuuukt rolig fest! Tiden går alltid för snabbt och man hinner aldrig prata med alla då det är så galet mycket folk som kommer, men det är också det som gör det så jäkla skoj! Riktigt nice uppstyrt av bröderna och gänget och riktigt roliga peeps kom till ferren (för att inte tala på allas ansträngningar kring utklädnad – WOW!)! Dessutom var det himla kul att jag i år äntligen fick träffa Pelle och hans supergoa tjej Linn (och deras skojiga vän)! Och som grädden på moset så är Linn bartender så under hela kvällen fick vi smaskiga drinkar! Det ni! 😉

I söndags sov vi faktiskt inte så länge; jag tror vi gick upp runt tiotiden. Natten var sådär för min del då min mage inte är jättebra vän med alkohol (med andra ord hade jag halsbränna, magkatarr och spyfest under natten), men till slut fick även jag mig lite sömn.. 😉 Efter lite frukost så åkte Maja hemåt och Isac och jag började istället göra oss i ordning för nästa kalas – det vill säga Staffans 65-årsfirande! Vi hann alltså vakna, äta och fixa oss innan vi drog till Blomsterlandet för att köpa en blomma och sen åka vidare till Grind. Vi var lagom trötta men oj så mysigt vi hade det med familjen Isacson/Kristoffersen/Carlsson! <3 Under eftermiddagen/kvällen så bjöds det på god mat, efterrätt och många skratt! Mys! Vi åkte i alla fall hem vid typ niotiden, men innan vi kunde åka hem så var vi dock tvugna att lämna av Stephis busskort som jag hade lånat av henne, så det fick bli en snabbtur till Dalaberg först! Sen fick vi äntligen sussa gott..

I måndags gick jag upp klockan sju, åt frukost med mitt hjärta och sen kom Sarah och Elin vid nio. Vi körde pluggmaraton med vår hemtenta fram till typ kvart i tre och direkt efter det blev det mellanmål och sen en tur upp till Färgelanda för att träffa morfar, kusinerna och morbröderna. Alltid lika mysigt! <3 Dessutom kan jag säga att jag drack julmust för första gången i år! 😉 Efter några timmar på Dal så åkte vi hem och jag la mig i soffan för att kolla på tv, men somnade dock som en stock innan jag ens hann tänka..

I tisdags.. Ja gud, i tisdags så försov jag mig så jäkla mycket. Fy farao. Jag vaknade bokstavligt talat klockan sju minuter i nio och en minut över nio ringde Sarah och Elin på dörren. Ni kan ju räkna ut själva om jag var stressad! Jag har nog aldrig varit så produktiv under åtta minuter som jag var då hahaha 😉 Som tur var hann jag sätta upp håret, borsta tänderna, måla ögonbrynen, plocka undan dukningen på bordet samt bädda sängen innan de minuterna var över haha! Kaos!! Vi satt i alla fall och pluggade från nio till halv fyra och sen drog de hem till sig och jag tog mig något att äta. Och Isac tvättade. Gött mos! På kvällen blev det telefonsamtal med mor (Ullareds-planering), Hela Sverige bakar (där min favorit åkte ut) och seriösa samtal med gubben.

I onsdags fick det bli dusch, frukost, grupparbete i skolan och sen hemåt igen. Väl hemma blev det mat och vila och sen var det slut på den dagen.. 😉

Idag mötte jag upp Elin på Lejas klockan halv elva och där blev vi kvar till ungefär fyratiden. Plugg, tjöt och plugg! Vid fyra gick vi som sagt därifrån och istället styrde vi vår kos till stan där vi kikade in rean på Hallmans bokhandel innan vi skiljdes åt. Jag fick äntligen lämnat returnera en klänning från Nelly och dessutom köpt mig en ny mascara! Och på Hallmans köpte jag en liten lykta samt ett gosedjur! Bra dag :)<3


Min superfina lykta som fyndades på Hallmans! Är så himla nöjd <3

När jag kom hem efter en dag på stan så lagade jag mat, åt och pratade i telefon med
mammi i typ en timma. Nu sitter jag här. Hej hopp gummi..flopp.. Vi hörs
imorgon hoppas jag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *