Everyday brings new choices

Robin Cook – I Won’t Let The Sun Go Down

Give a little..

Det är både fredag och underbart väder idag! Tjohoo! Isac kommer med tåget om typ en kvart och jag sitter i köket och avnjuter lite jordnötter och bubbelvatten. Så fort han kommer hem så ska vi åka till Torp och handla det sista inför imorgon, samt lite mat och gott till ikväll – wiie!

Idag hade vi munta i skolan och den gick inte riktigt som tänkt, så det blev lite komplettering till nästnästa vecka (men sen är det förhoppningsvis överstökat så jag är nöjd ändå faktiskt)! Dagen har ändå fortsatt bra för jag ringde försäkringsbolaget för någon timma sen och äääntligen, efter över en månad, fick vi upprättelse och mer pengar på kontot! Det gäller att ligga på ordentligt må jag säga er så då är det tur att det är min specialitet att tjöta.. 😉

Igår var en bra dag också må jag säga då jag hann med både det ena och det andra – plugg deluxe, jobb på kontoret och några mysiga timmar med mor min efter jobbet. Lovely!

Nu kommer Isac vilken sekund som helst tror jag så det är nog bäst att jag fixar mig lite! Ha en underbar fredag! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *