Wonderful, wonderful!

Pentatonix – Hallelujah – en ny, egen och väldigt fin version av originalet.

Halloj kära vänner! Här kommer mitt utlovade inlägg som jag skulle skrivit igår:

I måndags började dagen med att jag försov jag mig såpass mycket så att jag inte hann äta min frukost (katastrof för en frukostälskare som mig) och sedan fortsatte den med att jag bara fick med mig en av mina två bananer till skolan då Isac tydligen hade snott med sig den ena till sin skola (typiskt – men jag lyckades lösa en ny i kafeterian som tur var haha). Hursomhelst så hämtade jag i alla fall Elin så fort jag var klar hemma och sen åkte vi till skolan för att ha (vad vi trodde) en kort dag. Till vårt stora förtret så hade det dock tydligen skett ett missförstånd för enligt läraren så skulle vi minsann ha en “heldag” i skolan (om man ens får kalla tio till kvart i tre en heldag?).

Efter en lång lektion (vilket fem timmar är när man tror att man ska ha föreläsning i bara en och en halvtimma) så fick vi äntligen sluta, men inte åkte vi hem för det för Elin, Sarah och jag hade lite grupparbete att göra! Som tur var så blev vi klara rätt fort så när klockan var närmre fem så kunde vi äntligen pallra oss hemåt.

Och vet ni vad som hände sen när jag hade lämnat Elin? Jo det ska jag berätta! Ett litet steg för mänskligheten, men ett STORT steg för mig – jag körde till Torp heeeelt själv! Heeeelt ensam, inga passagerare och dessutom i rusningstid. Kan ni fatta vad stolt jag är eller!? Jag har bävat otroligt länge för det momentet så jag är faktiskt riktigt stolt, nöjd och glad att jag till slut vågade – hur löjligt det än låter haha! 😉 Yeee-haa!

Nåväl. Jag hade ju såklart en stor och spännande anledning till varför jag körde till Torp och bara helt sådär utmanade mina fasor – mina glasögon som jag hade väntat på i två veckor var äntligen klara! Och nej, inte bara ett par glasögon, utan TRE. Oj vad nöjd jag är och oj vad jag ser bra nu! Ska berätta mer om detta i ett annat inlägg, I promise. Men i alla fall – efter en stund på Torp (Synsam, Cubus – där jag träffade Curt, samt Maxi) så styrde jag min kos mot mitt kära hem. Hemmet som då betydde mat och glädje eftersom att Patrik, Tilde och pappa/farfar Isacson var på besök. Oj vad mysigt och roligt vi hade det allihopa! Skratt, tjöt, mys och hemgjord pizza! Det bästa av allt var nog när jag kom hem trött och med jordens djävulskaste huvudvärk och så möttes jag av en Tilde som kom springandes mot mig och kastade sig i min famn! Åhhhh så gulligt! Den ungen är för underbar på alla sätt och vis! <3


Mer som hände i måndags var att jag pratade med Pelle i telefon och planerade lite inför i helgen, att jag provade mina glasögon (som sagt) och att jag som grädden på moset lyckades få till lite plugg i makroekonomi. Inte dumt alls faktiskt! Plugget kom jag dock igång med lite sent så när klockan var halv ett så vaknade jag vid köksbordet med huvudet på datorn och boken i knät. Mitt ena ben hade dessutom somnat så när jag skulle resa mig upp så föll jag bara ihop på köksgolvet haha. Så där jag låg jag i typ fem minuter innan jag kunde resa mig upp igen. Sen somnade jag gott i sängen istället kan jag säga.

Okej NU är jag så trött så jag pallar typ inte att skriva mer! Ögonen går i kors här och jag trycker i mig choklad för att överleva haha (vilket inte är bra för min diet). Ska dra väääldigt kort hur gårdagen och idag har sett ut.

Igår sov jag ut till typ halv tolv – sååååå skönt! Sen satt jag i köket och skrev listor och rensade papper för fulla muggar ända tills jag bröt av det med lite käk, plugg och vila. Provade även två klänningar och lite annat smått och gott som kom med posten (saker inför i helgen) och sen kom Isac hem och provade sina grejer. Mamma ringde sen på kvällen och vi hade ett lika bäst samtal som vanligt, plus att det var så mysigt för det var flera dagar sedan vi pratade i telefon sist (vanligen pratar vi var och varannan dag). Efter samtalet blev det Hela Sverige bakar på TV:n med mitt hjärta och sen fastnade vi i djupa diskussioner som höll sig i fram tills halv två på natten. Inte så bra för vi skulle båda upp väldigt tidigt idag, men jag är glad ändå. Gud vad jag älskar min fina fästman! Kan inte fatta att han är så bra som han är, jag är så lyckligt lottad! <3


Natten till idag sov jag riktigt illa pga. all stress och ångest i mitt liv. Vaknade typ hundra gånger och dessutom så gick ju Isac upp ungefär vid halv fem för att ta tåget vid sex så jag vaknade av det också (för han var sannerligen inte smidig imorse kan jag lova). Somnade om lite till slut i alla fall och gick sedan upp vid sju för att fixa mig och äta frulle. Vid nio mötte jag upp min kompanjon på stan och tillsammans satt vi på Espresso House och nötte fram tills ungefär tolv. Goe vännen <3

När vi hade skiljts åt så strosade jag lite i affärer och såklart så kunde jag inte slita mig från att handla något. Denna gången hittade jag till min förtjusning (och till min plånboks förtret) en superfin ljusrosa blus som jag var ”tvungen” att köpa (skyll: en perfekt blus att ha när jag fyller år om två veckor). Bild på den kommer upp inom kort! Nåja – sen gick jag hem för att laga mat, äta mat, plugga och vila. Och prata i telefon med min älskade moffe! <3 Nu sitter jag här och väntar på att Isac ska komma hem för då ska han förhöra mig på statistik!


En lagom glad bild, men jag ÄR faktiskt glad! :D:D:D

Ha en fin kväll godingar! PUSS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *