En söndag precis i min smak! ♡

Idag har jag haft en sådan där riktigt bra dag igen! För det första så väckte Isac mig huuur underbart som helst med massa pussar och mys och sen sa han att han redan hade fixat frukost! Han är minsann bäst! <3 Efter en lång frukost i vår melodi så kollade vi på nätet och beställde lite saker inför nästa helg och sen snabbade vi på oss för att göra oss i ordning för dagen. Isac körde och släppte av mig vid Gallionen och sen for han vidare till Torp för att uträtta lite ärenden. Själv så mötte jag upp mina fina vänner Maja och Janina för att ha en riktigt mysig fika på Espresso House!

Jag vet faktiskt inte när vi sågs bara vi tre senast men det var riktigt, riktigt längesedan i alla fall! Gud vad nöjd och glad jag är över att vi fick ett par himla mysiga timmar tillsammans <3


Här är en bild på oss tre i våra bästa år! Fulla och glada på en av alla utgångar som fyllde vår galna sommar efter studenten med minnen vi aldrig kommer glömma 😉

Vi satt i alla fall i några timmar och när jag väl kom hem igen så kände gubben och jag att det var middagsdags så “vi” satte igång med maten (se förklaring på bild nedan). Det är fan riktig tur att jag har min fina man alltså! Vet inte vad jag hade gjort utan han (okej jag vet ju att jag definitivt hade fått laga min egen mat iaf haha ;))! Nej men skämt åsido så måste jag verkligen hylla Isac för att han är så hjälpsam och fin! Han tar verkligen hand om mig väl och ställer upp hela tiden.. <3


Här är vi när vi lagar mat tillsammans. Jag sitter på köksbänken och pratar och Isac fixar resten! Team work 😉

Nu ska jag sätta mig med lite skolarbete. Är inte alls pepp men jag antar att det bara är att bita i det sura äpplet. Baah.

One thought on “En söndag precis i min smak! ♡”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *