Nu är det lördag igen!

Flamingokvintetten – Nu är det lördag igen

Lite kort och gott om dagarna som gått: i onsdags var det skola och utöver det så hade jag huvudvärk deluxe, så punkt slut där. I torsdags hämtade Elin mig vid kvart över nio och sen brummade vi iväg till skolan och mötte upp Sarah så att vi kunde göra klart vårt första grupparbete i statistikkurs nummer två. Vi satt i skolan ganska länge faktiskt för jag kom hem typ vid halv sex eller något. Som tur var hade Isac gjort en kvarg till mig så att jag kunde äta något gott direkt efter att jag kom hem! Han är alldeles för bra den där mannen! <3

I fredags då?
Jodå jag vaknade upp i panik av att det ringde på dörren! Visst fasiken ja, fläktsnubbarna skulle ju komma (men såklart så kan man ju aldrig få veta tid när det kommer till hantverkare, så det gäller ju att vara redo mellan sju till fyra liksom). Yrvaken med ett hårruffs av dess like for jag upp och öppnade dörren iklädd i endast ett par trosor och en superkort t-shirt. Pinsamt som attan! Fick snabbt dra på mig morgonrocken och sen stod jag bara och typ sov i köket medan de pillade lite.

“Blev det bra eller?” fick jag mumlat ur mig lite tyst.
“Va?” frågade den ena snubben.
“Ja alltså är det okej? Eller alltså är det bra eller?” fick jag ur mig medan jag drog en djup och trött suck. “Alltså.. är det liksom i ordning med.. allt?”
Båda snubbarna skrattade.
“Haha jadå, nu är det fixat!” fick jag till svar.

Snacka om att jag var väck. Hoppas de fattade att jag var pömsig istället för att tro att jag var totalt bombad haha.

Resten av fredagen då?
Ja när jag ändå var uppe så tänkte jag att jag lika gärna kunde städa, så innan frukost så hann jag damma, dammsuga och skura alla ytor i hela lägenheten! Det ni! Dessutom fick jag fyllt på lite emaljfärg i handfatet, tvättat massvis med tvätt (tänk er tre blåa IKEA-kassar fyllda med kläder), samt duschat och fixat mig innan älsklingen kom hem! 🙂 Fattar ni vad lööövely det var sen när vi kunde avnjuta lite käk och sedan gå och lägga oss i en renbäddad säng i ett nystädat hem? BÄSTA KÄNSLAN! <3 I alla fall så blev det en supersmarrig tacosmiddag när älsklingen äntligen kom hem! Här har ni en bild från den:


Idag tog vi den längsta, mysigaste och bästa sovmorgonen på länge! Tror inte vi steg upp förrän vid tolvtiden och vår långsittning till frulle var nog klar runt två haha 😉 Gud vad jag älskar att bara få snutta på mitt hjärta och njuuuuta av varenda sekund vi har med varandra. Dels så uppskattar jag det för att vi äntligen bor tillsammans igen (och ett år på distans gav en saknad av dess like), dels så får vi inga sovmorgnar när han pendlar till Götet för då startar hans morgnar runt halv fem, men allra mest så uppskattar jag det såklart för att jag älskar han så himla, himla mycket!

Efter en superhärlig morgon och förmiddag så pallrade vi oss till slut iväg på äventyr.
Först var vi en stund på Bauhaus men mitt i alltihopa så bestämde vi oss för att dra till Högås-Kärr för att kolla på de nya tomterna som är till salu där. Vi kikade på Hemnet häromdagen och då hittade vi ett sååå fint hus på en superfin plats (okej ett låtsashus visserligen, men det ska ju stå där så småningom haha) så vi kände att vi var tvungna att åka dit för att titta. Vi blev dock lite besvikna på området då det låg lite längre upp än vad vi trodde, men det var helt klart fint ändå! Det ska även byggas lite fler hus där än vad vi trodde så det lär ju bli ett tätt samhälle, vilket ju är något som vi inte ser som en fördel. Inte för att det egentligen spelar oss så stor roll för vi kommer ju inte köpa just nu ändå, men det var ändå lite av en besvikelse haha! 😉

Vi åkte faktiskt upp till Furuhall en gång till också (om man ens kan kalla det “en gång till” då vi sist inte ens kom upp till tomterna) men vi kände precis som förra gången – inget för oss. Inget privatliv whatsoever då allt ligger så tätt, plus “utsikten” över motorleden och Rotan som jag blir så stressad av 🙁 Jaja det där har jag redan gått igenom så det lämnar vi nu. Under vår lilla tur mot Högås-Kärr så körde vi som vanligt fel och då hittade vi i alla fall massa söta små vägar med massa små hus lite här och där och jisses så mysigt det var! Vi blev nästan lite kära fastän det inte syntes till någon havsutsikt 😉


En mupp och ett stycke underbar man ute på tur i Bokenäs! <3

Jaja! När vi var färdiga med allt tomttittande så åkte vi tillbaka till Torp för att handla lite mat inför ikväll samt kolla rekvisita inför nästa helgs bravader. Sen blev det käk hemma till en massa avsnitt av min nya favoritserie och nu sitter jag här! Men jag ser att klockan börjar bli mycket så nu tänker jag faktiskt säga godnatt till er och sen släpa gubben till sängen 😉 Ha det gott vänner!

One thought on “Nu är det lördag igen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *