Vår ettåriga förlovning!

Längesen, jag vet – men tiden har flugit iväg och jag har haft lite annat att greja med!

Den femtonde augusti firade Isac och jag ett år som förlovade och det lovade jag ju för ett tag sedan att berätta om lite mer i ett senare inlägg, så här kommer det:

Isac sa både inför och under dagen att han hade planerat lite och att jag skulle vara klar för lite äventyr runt fyratiden. Själv slutade han jobbet lite tidigare för att hinna komma hem och göra sig i ordning han med. När vi var klara hemma så satte vi oss i bilen och började åka mot en (för mig) hemlig destination – som visade sig vara Lysekil! Väl framme plockade Isac fram en liten picknickpåse som han hade förberett och så gick vi mot vattnet och klipporna för att hitta ett mysigt ställe att sätta oss på.

Efter typ tio minuters promenerande så hittade vi ett litet berg som hade en riktigt romantisk feeling och havet låg så himla rofyllt och vackert precis framför oss (ni vet så där alldeles förtrollande och perfekt), så där slog vi oss ner för att mysa. Isac plockade fram filt och kakor och hällde sen upp (alkoholfri) champagne i söta små picknick-champagneglas som han hade köpt med sig. Åh.. Sen satt vi bara där och pratade och njöt av varandras sällskap – sååå himla ljuvligt! Klockan hade dessutom hunnit bli närmre halv sex så kvällssolen började trött dra sig ner mot en fin solnedgång (idylliskt som attan).


Ännu mer sagolikt blev det när hjärtat mitt överraskade mig med ett fint halsband som han satte runt min hals. Det var ett fint Lily and Rose-halsband i Emmylou Silk som matchar mitt andra halsband och min ring (vilka jag fick av han förra året) <3

För er som inte vet hur vår förlovning gick till förra året så kan jag berätta (i korta drag) att Isac hade köpt en Lily and Rose-ring till mig som jag fick på vår ”sista” finmiddag innan han åkte till (vad vi trodde då skulle vara) Luleå. Ringen skulle jag ha som en ”för-förlovningsring” innan vi hittade de riktiga ringarna (så att jag kunde ha något fint att titta och tänka på när han var borta).

Älsklingen min hade alltså köpt ett matchande halsband till min första “förlovningsring” och det var sååå fint – både själva gesten och halsbandet! Men tillbaka till kvällen: efter att vi hade myst och gottat oss av varandras sällskap på klipporna så åkte vi lyckliga hemåt för att sedan gå till Harrys och avnjuta en god middag ihop. Riktigt gott och mysigt såklart! Väl hemma efter allt kalasande så kröp vi ner i soffan bland våra täcken och kuddar som vi hade flyttat från sängen till soffan dagen till ära 😉 Kvällen blev dock inte längre än till midnatt då det var en vanlig arbetsdag dagen efter men vi hade ändå en så himla fin dag och kväll ihop! <3


Det var vår lilla mysiga förlovningsdag det! Och vår allra första dessutom! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *