Finfin föreläsning och fika på det!

Viiiilken bra dag det har varit idag! Jag startade dagen med att faktiskt vakna i tid (men eftersom Isac hade försovit sig så kunde jag ändå inte duscha förrän typ 40 min senare), duschen var såå varm och go och frullen hann jag äta i lugn och ro. Elin kom och hämtade mig vid kvart över nio och sen så brummade vi iväg till skolan. Jag var huuur opepp som helst på en typ heldag med statistik men jag kan faktiskt, med handen på hjärtat, säga att dagens föreläsningar faktiskt var sjukt roliga och givande! Jag somnade inte en enda gång (som jag annars brukar) och jag tog inte upp telefonen heller. Alltså så var det faktiskt väldigt intressant 🙂

Efter skolan så träffade jag en vän på EH för att tjöta lite (läs: supermycket). Nåja, vi satt där i tre timmar och pratade om allt mellan himmel och jord haha! Efter vår fika gick jag hem och ramlade in i soffan (som jag sen stannade i fram tills nu) – Hela Sverige bakar och Ett jobb för Berg lyckades få både Isac och mig bänkade framför TV:n 😉

Nu ska jag sova! Ögonen går i kors och tanken på att Isac redan ligger i sängen och sover gör mig ännu mer trött haha 😉 Godnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *