That’s the way!

Katrina & The Waves – Walking On Sunshine

Hej och hå vilken dag! Idag gick jag upp vid sju för att göra mig i ordning inför dagen då jag egentligen skulle hem till Jonna, Amadeus och Cassandra vid halv elva, men eftersom Amadeus har blivit förkyld så bestämde vi oss i sista sekund för att skjuta lite på det tills en annan dag. Istället så satte jag mig och tog en go långfrulle och började planera lite grejer, men det blev en större grej utav allt än vad jag hade tänkt mig haha! Fick i alla fall gjort en del på listan så nu har jag både pratat med banken i ca. två timmar, betalt räkningar samt planerat en massa kring kommande födelsedagar! Full rulle som sagt 😉

Nu ska jag fixa något gott att käka och sen vid fyra ska jag hämta Isac på Jetprint så att vi kan åka till Torp och utföra lite ärenden som har stått på vår “att göra”-lista under en lååång tid! Bland annat så ska vi gå till tre för att kolla upp vad vi kan göra åt våra mobilabonnemang, kolla ut glasögon åt mig på Synsam, fixa en trådlös datormus till mig (då min bara bestämde sig för att sluta fungera för ett tag sedan) och så ska vi göra lite annat hemligt! Känns sååå gött att kunna bocka av lite grejer äntligen haha! Det har verkligen varit en pina att leva utan bil kan jag säga.

Nåväl! Nu orkar inte huvudet och kroppen sitta framför datorn längre! Vill ha maaaat och soool! Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *