Do what you can do

Simon & Garfunkel – Mrs. Robinson

Vilken härlig söndag måste jag nog faktiskt säga (även om stressen ligger och gnager)! Imorse tog Isac och jag en go sovmorgon och dessutom bad han mig att ligga kvar tills han hade gjort ordning frukosten! Så himla härligt! 🙂

När vi väl satt och käkade frulle så ringde Patrik och frågade om vi kunde passa Tilde medan han skulle åka och hämta Frida och Otto på Näl, och självfallet sa vi ja, så strax efter klockan tolv så befann vi oss på Vadbacken för att gosa lite! Jag har dock ett grupparbete att skicka in idag ihop med min gruppisar så jag satt en del vid datorn, vilket betydde att Isac fick stå för underhållningen av Tilde. Det märktes väldigt väl när vi skulle gå haha för han fick minsann både kram och hejdå medan hon knappt ville titta på mig! Hahaha så det är verkligen dags att “step up my game” lite tills nästa gång 😉


Vi kom i alla fall hem strax runt halv tre kanske och då blev det lite framtidsplanering vid köksbordet och sen åt vi lite mat! Idag blev det ingen direkt ansträngning på den punkten – Isac åt en färdig matlåda som han hade lagat tidigare i veckan och jag stekte två sojakorvar haha.


Nu sitter jag här framför datorn och planerar framtiden så att det pirrar i magen haha! Jag vill att allt ska hända nuuuu men det är väl kanske meningen att livet ska ha lite milstolpar på och om på kanske, vad vet jag. Får skylla på det just nu i alla fall när man är student för just nu är det smartaste draget att låta allt ligga på is lite. Åååh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *