Inspo – fast nepp..

Godkväll bloggen!

Jodå jag lever, men jag har ett ganska stillsamt liv. Dagarna i ända går det ut på att plugga och sedan är jag så trött så att jag slocknar i princip direkt när jag kommer hem! I veckan så har dagarna spenderats i skolan för att skriva statistikrapport med Elin och Sarah – det har gått si och det har gått så. Nu börjar det dock äntligen bli något utav alltihop haha. Vi satt till och med på Espresso House imorse och fram tills typ halv två och knåpade ihop en del.


Nu sitter jag ensam i ett mörkt kök och försöker få inspiration i vanlig ordning. Hade så mycket att skriva om tidigare idag men det blir som vanligt som bortblåst ju mer klockan blir, för då tar tröttheten över och hjärnan blir seg som sirap.

På tal om sirap så åt gubben och jag krabbelurer idag (eller krabbisar som vi annars brukar säga)! Mumma! Nu är jag dock så jäkla mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, och sockerpåslaget är ett faktum i form av illamående och trötthet. Hujeda mig!

Har jag lite tur så orkar jag skriva mer imorgon 😉 Men nu ska jag i alla fall sova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *